Riefismi's Blog
Just another WordPress.com weblog

…BEWARE OF ILLUMINATI…


Illuminati telah ditubuhkan pada 1774 di perancis oleh Adam Weishaupt yg merupakan seorg profesor di Universiti Ingoldstald. . perkataan illuminati dinisbahkan kpd salah satu drpd kumpulan (Mazhab) Yahudi iaitu kumpulan illuminati yang dianggotai oleh oleh golongan bijaksana (Hukama’) Yahudi… manakala di dalam Bahasa Arab pula illuminati bermaksud al-Nuraniyin. …

Nama illuminati ini diambil sempena nama Iblis yang pd hemat mereka sebagai pemerintah tunggal alam ini… pusat pentadbirannya ialah di segitiga bermuda yg menjadi tmpt tinggal Dajjal laknatullah. ..Lmbng pertubuhan ini ialah apa yg terdapat pada duit 1 dolar US… lmbang yg ade pada duit US tersebut menunjukkan bahawa US telah dikuasai oleh bangsa Yahudi… sebenarnya, pereka cipta duit US dilakukan oleh seorang anggota freemasonry dari pergerakan illuminati yg bernama Pat Robertson.


Pertubuhan ini tlh mendpt sokongan drpd rotschild yg merupakan gedung kewangan yg dikuasai oleh yahudi… perkataan illuminati pula diambil daripada perkataan “Lucifer” (iblis) yang beerti “Pemegang Cahaya”… beliau membuat helah bhw dunia ini ptot diperintah oleh orang yg benar2 berwibawa sahaja, maka beliau tlh berjaya memujuk lebih kurang dua ribu org untuk menjadi pelaksana kepada agenda yg dirancang olehnya dgn disokong anggota feemasonry peringkat tinggi…. pengikut2 ini mmg berkemahiran dlm semua aspek kehidupan tlh membina markas2 sulit di seluruh dunia yg diberi nama sbgai “Lodges of The Grand Orient” untk melaksanakan apa yg tlh dirancang oleh pihak tertinggi (Freemasonry/ Zionisme)… . .


Berikut merupakn matlamat illuminati scr umumnya yg perlu mereka capai mengikut agenda yg telah dirancang:

1. menghapuskan semua kerajaan2 kebangsaan yg berpelembagaan. ..

2. menghapuskan sistem warisan harta pusaka…

3. menghapuskan pemilikan harta benda sebagai hak persendirian. ..

4. Menghapuskan semangat nasionalisme. ..

5. menghapuskan rumahtangga sebagai hak org perseorangan dan kehidupan berkeluarga krn ia merupakan permulaan kpd ketamadunan manusia…

6. apa yg plg penting ialah menghapuskan semua agama yg sedia ada di dunia terutama agama Islam supaya umat manusia dpt dipaksa menganut ideologi internasionalisme. …..


“The Great Seal” menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782… The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi. .. Fakta-fakta disebalik misteri simbol Mason, The Great Seal, antaranya ialah…..

“The Great Seal” menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782… The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi. .. Fakta-fakta disebalik misteri simbol Mason, The Great Seal, antaranya ialah….. http://groups. yahoo.com/ group/malaysiari a/join/

Pada bahagian atas sekali, ada 13 bintang dan membentuk star of david atau seal of solomon…

Heksagram ini adalah azimat yang digunakan oleh kaum pagan untuk membangkitkan/ menyeru syaitan..

-Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13….

– Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13…

– Pada perkataan, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13…

– Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13…

– Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam darjat Freemason Scottish Rite, belah kiri pulak ade 33 melambangkan tingkat dalam darjah Freemasonry. ..

– Pada perkataan Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13..

– Bulu ekor burung helang ni ade 9, melambangkan tingkat darjat Freemason kt New York.. Helang itu sendiri merupakan ikon Freemason yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite……..



Untuk menjayakan projeknya iaitu New World Order, Dajal memerlukan satu medium untuk melekakan manusia.. Medium itu adalah hiburan… Sepertimana yang kita semua lihat pada hari ini industri hiburan berkembang pesat dan telah banyak mempengaruhi muda-mudi di seluruh dunia termasuklah di Malaysia ini……

Dari segi berpakaian, cuba kita lihat muda-mudi zaman sekarang terutama perempuan.. Bukak tudung, pakai ketat².. Bertepatan lah dengan prinsip New World Order- Lupakan akhirat, lebihkan dunia… Ok, tadi just mukadimah..

Apa yang aku nak bagitau kali ini adalah berkenaan artis² Illuminati.. . Kebanyakan artis² Hollywood adalah artis Illuminati.. . Cuma kita je yang tak perasan.. Ini adalah salah satu rancangan dajal untuk ‘brainwash’ kita… Mesej² dalam lagu tu ada maksud tersembunyi. .. aku akan terangkan balik pasal tu nanti…. ok, ni gambar2 artis Illuminati.. .. Madonna Jaz-Z Kanye West Ini hanya sebahagian contoh² artis Illuminati.. Bukan hanya di Hollywood tetapi di seluruh dunia… bukan semua artis adalah artis Illuminati.. .

Ade artis yang menentang Illuminati, contoh terbaik Bob Marley.. Beliau adalah artis yang menentang Illuminati melalui lirik lagunya.. Tetapi beliau akhirmya mati dibunuh oleh agen2 dajal… Selain itui, mereka akan dijatuhkan reputasi dan akhirnya dibunuh seperti Micheal Jackson.

Ini kerana mereka membawa mesej Peace Love Harmony melalui lagu-lagu mereka yang bertentangan dengan agenda konco-konco dajal yang ingin sebaliknya. Al-fatihah to our hero, Mikaeel Bob Marley Kebangkitan Amerika dari tidur lena Bukan, kita di Malaysia saja yang mengkaji konspirasi ini, ramai rakan-rakan kita dari negara-negara lain juga menyelidik serta meneliti perkara yang berlaku pada sekeliling kerana merasakan ada “sesuatu yang tak kena”, termasuk juga Amerika.

Sesetengah orang kita cukup bencikan Amerika, kerana mereka percaya bahawa Amerika pencetus kepada keganasan, tapi kami akan beritahu anda bahawa, kami akan tolong mereka, walaupun mereka bukan saudara kita, kerana mereka hanya digunakan sebagai bahan mentah, DAN ada dalang besar di sebalik mereka. Jika dapat disedarkan, sedarkanlah semua manusia ini, jangan bersifat Asabiyah hanya menyedarkan kaum kita saja, kita biar kaum lain hanyut. Tak kira, apa warna kulit, apa agama, mereka perlu di bangunkan. Kita tidak mahu mereka terus dibuai lena.. Apabila mereka sedar dan “mula” mencari kebenaran secara tidak langsung mereka akan semakin hampir dengan Islam.


Sejak berlakunya peristiwa 9-11, ia merupakan tarikh pencetus kepada rakyat Amerika untuk mengkaji peristiwa aneh yang berlaku di sekitar mereka. Kebanyakkan mereka juga telah menyedari bahawa mereka ditipu hidup-hidup melalui peristiwa itu. Lihat hari ini semakin ramai rakyat Amerika menganut Islam setelah mengkaji peristiwa penting tersebut serta konspirasi-konspira si yang berlaku dalam kehidupan mereka. Orang Amerika juga sudah “mula” sedar betapa mereka dipergunakan oleh Dajjal.

Disebabkan itu hari ini lahirlah orang-orang yang mempunyai “high curiosity” untuk mengkaji sejarah dan konspirasi antarabangsa seperti David Icke, Mike Hanson dan Alex Jones… Demi untuk mengkaji pelbagai konspirasi yang berlaku, mereka telah mengeluarkan pelbagai hipotesis berkaitan dengan Dajjal. Macam-macam teori mereka kemukakan berdasarkan kertas siasatan mereka, seperti Obama, George Bush dan Pope John Paul II sebagai Anti Christ, David Rockefeller sebagai Dajjal sebab menguasai 50% harta seluruh dunia, dan pengaruh politik yang kuat. Terdapat juga penyelidik popular seperti Canadian Prof David Livingston, menganut Islam selepas membuat penyelidikan berkaitan konspirasi dunia. Sebenarnya mengkaji konspirasi dunia ini menyebabkan kita semakin dekat dengan Al-Quran dan Sunnah. Kerana Al-Quran dan Sunnah ialah 2 rujukan yang ditinggalkan oleh Rasulullah sallallahalaihi wasallam, sesiapa berpandukan 2 ini tidak akan sesat! Sebab itu zaman dahulu, Mak dan Ayah atau Atok Nenek kita berpesan supaya kita mengaji Al-Quran, bukan setakat membaca Al-Quran. Begitu penting nya mengaji Al-Quran, kerana segala macam ilmu semua ada di dalamnya. Hanya yang mengaji akan ketahui rahsia di sebaliknya.

Dajjal yang hebat dalam konspirasi ini telah lama mengkaji Al-Quran, walaupun mereka kata mereka tidak percaya, tapi tetap mereka mengkajinya. Sebenarnya mereka telah tahu cara hidup yang betul, pelbagai teknologi juga mereka peroleh hasil dari kajian mereka terhadap Al-Quran. Sebagai contoh penulis seperti I. D. Campbell , telah menghasilkan karya membongkar teori-teori kristian seperti There is No Trinity, Islam is the truth dan sebagainya. Semakin hari semakin ramai American bangkit dari tidur, pada pemerhatian kami, tidak lama lagi, Dajjal tidak akan menggunakan Amerika sebagai proksi kuasa. Dajjal akan terus menggunakan Israel. Di awal-awal dahulu, Dajjal menggunakan British sebagai proksi (menyorok di belakang British), hari ini Amerika, dan sekiranya Amerika telah bangun, dijangkakan Dajjal akan menggunakan Israel.

Lihatlah hari ini, apa saja yang berlaku di dunia, akan menguntungkan Israel, tak kira apa pun, seolah-olah ia pusat pengumpulan kuasa, dan kemungkinan tentera dajjal. Jika anda telah membuat kajian tentang illuminati dan freemason, kami sarankan untuk anda pergi tengok wayang untuk lihat unsur-unsur illuminati berada di wayang. Anda akan dapat kesan.

Sebagai contoh Angel vs Demon (terang-terangan) , Alien vs Monster dan Drag me to hell. Tujuan kami memberitahu anda perkara ini, ialah untuk menjadi kan anda lebih peka dengan sekeliling, dan mengetahui bahawa unsur-unsur mereka juga ada dalam kehidupan kita tanpa kita sedar. Bagaimana Yahudi Laknat membentuk negara haram Israel?? Semuanya sudah dirancang oleh The Hidden Hand/ Dajal/ The False Messiah/ Anti-Christ. .. Di bawah adalah kronologi bagaimana negara haram ini ditubuhkan.. .

Dajal memerlukan One World Government untuk mengawal seluruh dunia ini…. Dia telah melakukan suatu perancangan rapi untuk menubuhkan negara Yahudi Israel melalui kaedah2 perundangan antarabangsa dan sekiranya tidak berjaya kaedah paksaan digunakan… melalui pergerakan Illuminati yang majoriti ahli-ahlinya berkelulusn undang2, Dajjal merancang bahawa negara Yahudi perlu ditubuhkan melalui suatu gerakan NGO yang kuat yang dapat mempengaruhi ahli2 politik dunia…. Maka keputusan yang dibuat ialah menubuhkan pertubuhan Zionis… Pertubuhan ini berfungsi sebagai agen penggerak utama dalam menubuhkan negara Israel dan akhirnya bertindak sebagai pemerintah negara tersebut…

Oleh itu seseorang perlu dipertanggung jawabkan untuk melaksanakan kerja2 ini…… Sejarah pertubuhan Zionist Antarabangsa. … Pertubuhan Zionist diasaskan oleh seorang bekas peguam yang berbangsa Yahudi iaitu Theodor Herzl…..


Herzl dilahirkn di Budapest, Hungary….dia menerima ijazah dalam perundangn tetapi memilih untuk menceburi bidang penulisan… Menurut suatu sumber, pada 1891 semasa Herzl berumur 31 tahun, dia telahberhijrah ke Paris sebagai tetamu undangan bagi persidangan akhbar Vienna Neue Presse…… .dia menganggap peningkatan sikap anti-sematik (anti yahudi) timbul kerana fahaman dan sikap orang yahudi sendiri yang tidak mahu berubah…. (Sumber ini mungkin rekaan sahaja untuk menutup cerita bahawa Herzl sebenarnya sedang diarah “seseorang” bukannya suka2 pergi Paris)Semasa di Paris, dia menyaksikn sikap anti-sematik yang menebal di Perancis semasa cuba membela Dreyfus yang cuba menyatakan kesaksian bagi kes penindasan Yahudi…

Bila Herzl meninjau kelibat Alfred Dreyfus, dia terdengar suara sumbang dari para hadirin mengatakan “Death to the Jews!, death to the Jews!“. Dreyfus ialah seorg Yahudi sejati serta berpangkat besar dalam ketenteraan negara Perancis…. Namun begitu, orang Perancis sangat maju, berbudaya di dunia…sifat anti-sematik mereka susah utuk dihakis… Herzl berasa kurang senang dan menyimpulkan bahawa penyelesaian terhadap sifat anti-sematik ialah menempatkan semula mereka (minoriti Yahudi) di tanah bumi asal mereka iaitu Palestin…anti- Sematik akan pudar, dia percaya, hanya bila Yahudi mempunyai negara mereka sendiri….daripada tu, Herzl menubuhkan gerakan Politik Zionist.…. selepas berjumpa Dreyfus, Herzl telah menggunakan sepenuh masa hidupnya untuk mencapai matlamatnya iaitu membina sebuah Negara Yahudi merdeka….dia mula membuat risalah (brochure) dan mengedarkan risalah² berikut dikalangan Yahudi Eropah…risalahnya itu mendapat sambutan yang menggalakkan dari masyarakat Yahudi Eropah dari pelbagai negara….

Pada tahun 1897, kongres pertama Dunia Zionist telah diadakan di Bassel, Switzerland. ..Ia merupakan kali pertama org2 Yahudi seluruh dunia berjumpa untuk membincangkan agenda politik…bahasa perantaraan yang digunakan dalam kongress tersebut ialah bahasa Jerman…. mereka sedar bahawa organisasi politik perlu dibentuk untuk mencari negara baru… kongress sebulat suara mengundi Herzl sebagai Presiden organisasi.. mereka mula menetapkn tarikh akhir, menetapkan corak bendera, dan bersetuju membuat perjumpaan setahun sekali….. pada pejumpaan pertama tersebut, Herzl telah berucap dgn mengatakan “Jika kamu semua berkehendak, maka ia bukan lagi fantasi”………. Kongres Zionis Pertama..


Hasrat Herzl menubuhkan negara Yahudi iaitu Israel didorong oleh arahan dari pemimpinnya dalam pergerakan Illuminati.. .cara Herzl bekerja adalah luar biasa… dia tidak lagi menghiraukan akan kerjayanya dan keluarganya, malah yang lebih aneh ialah ia tidak perlu mencari sumber kewangan untuk bergerak ke serata dunia…dari mana dia mendapatkan semua kos pengangkutannya ke sana ke mari itu?… Tidak lain adalah dari jutawan2 yang juga ahli Illuminati.. . jutawan2 ni telah diarahkan untuk membantu Herzl dari sumber kewangan sebagai jalan memudahkan kerja2 Herzl….jutawan2 ini juga berbangsa Yahudi atau dikenali sebagai financiers.. …


Siapakah financiers tersebut? nantikan… AWAS PENGGUNA FACEBOOK! Ia telah diasaskan oleh CIA. Mereka menggunakan fb sebagai alat untuk mengumpul maklumat, dengan adanya sistem fb ini, mereka dapat mengumpul maklumat terperinci dengan mudah sekali terutama melalui application relatives dan lain-lain. Jadi anda pengguna fb, pastikan anda tidak meletakkan maklumat yg betul. CIA adalah skuad kanan Illuminati.

Sekian terima kasih.


No Responses to “…BEWARE OF ILLUMINATI…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: